Diensten

Integer dolor libero, suscipit sit amet ipsum a, ornare ullamcorper nulla. Praesent vitae nisi tortor. Maecenas leo sapien, lacinia non urna et, scelerisque dictum libero. Phasellus enim augue, imperdiet non augue a, molestie sagittis sem. Nullam porta ante non volutpat sodales. Curabitur non velit feugiat, varius est nec, viverra lectus.

N

Hypotheek advies

N

Verkoop en verhuur

N

Taxatie

Hypotheekadvies

Een huis kopen en een hypotheek afsluiten gaan vaak hand in hand, daarom werk ik samen met een onafhankelijke, erkende hypotheekadviseur. Deze vergelijkt voor u de hypotheken van verschillende geldverstrekkers en adviseert de hypotheek die het beste bij uw situatiepast. Een goed hypotheekadvies is een absoluut vereiste om een weloverwogen en verantwoorde aankoop te doen. Voor een snelle en vrijblijvende berekening van uw hypotheeklasten maak ik graag een afspraak voor u.

Taxaties

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een taxatierapport nodig heeft.
Dit kan zijn voor:

  • een hypotheekaanvraag
  • een verbouwing
  • de belasting
  • de verzekering
  • bij echtscheiding
  • bij nalatenschappen

Ik ben als taxateur ingeschreven bij het NRVT
Indien u een taxatierapport nodig heeft voor de financiering van uw woonhuisĀ  dan zijn de kosten aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Verkoop

Voor de verkoop van uw woning kom ik vrijblijvend bij u thuis voor een oriƫnterend gesprek en een waardebepaling van de woning.
Wanneer u begeleiding wilt vanaf het begin van het verkoopproces tot en met de overdracht bij de notaris dan kan dat natuurlijk. U kunt kiezen voor een volledige dienstverlening, maar het afnemen van deeldiensten kan uiteraard ook. Dit kan tegen een vooraf overeengekomen bedrag of percentage.