Verkoopbegeleiding

Een huis kopen of verkopen is best spannend, want er komt een hoop bij kijken. Er komen vragen op je pad zoals: wat is mijn huis waard? Wat moet ik doen om het zo goed mogelijk te verkopen? Dan is een goede makelaar goud waard. Iemand die luistert, betrouwbaar is en kennis heeft van de markt én van mensen.

N

Waardebepaling

N

Begeleiden bezichtigingen

N

Begeleiding bij overdracht

N

Presentatie woning

N

Onderhandelproces

Mijn meerwaarde?

Natuurlijk heb ik, zoals elke andere gecertificeerde makelaar, alle kennis paraat om uw huis goed te kunnen kopen of verkopen. Maar daar draait het niet alleen om.

Een huis verkopen is ook emotie. Daarom heeft u het meest aan een makelaar die empathisch is en signalen van anderen snel oppakt. Iemand die coacht en tegelijkertijd een koele onderhandelaar is op momenten dat dat nodig is.
Met mijn kleine kantoor kan ik u die persoonlijke benadering bieden. Ik neem de tijd voor u zodat ik u optimaal kan ondersteunen en begeleiden in het verkoopproces.

Wat u mag verwachten van Diana Jacometti Makelaar?

Voor de verkoop van uw woning kom ik vrijblijvend bij u thuis voor een oriënterend gesprek en een globale waardebepaling van de woning. Daarnaast luister ik naar wat ú belangrijk vindt.
Als u dat wilt, regel ik alles rond de verkoop van uw woning. Van het begin van het verkoopproces tot en met de overdracht bij de notaris. Maar wilt u bepaalde zaken zelf regelen, dan kan dat natuurlijk ook, op basis van een vooraf overeengekomen bedrag of percentage.

Als we samen de vraagprijs en de gewenste opbrengst van de woning hebben bepaald, bespreken we wat er gedaan kan worden om de woning zo gunstig mogelijk te presenteren.
Vervolgens zet ik voor u een mooie presentatie op Funda, voorzien van professionele foto’s die uw huis op een zo voordelig mogelijke manier in het zonnetje zetten. En dan kan het echte verkoopproces beginnen.

Ik regel de bezichtigingen en biedingsmogelijkheden. En als de definitieve koper zich heeft gemeld, zorg ik voor het opstellen van de koopovereenkomst, de oplevering van de woning, een correcte notariële afwikkeling en uiteindelijk de eigendomsoverdracht.

En één ding is zeker: uw belang gaat altijd voorop!

Interesse?

Gewoon even bellen. Telefoon 06-21873255.