Referenties

Koninginnelaan 55A Groningen

Koninginnelaan 55A, Groningen

"Dankzij jou zijn wij twee huizen armer, de ťťn sneller dan de ander. Ondanks jouw doorzettingsvermogen en continue alertheid op kopers en/of andere mogelijkheden om het huis te verkopen was de enige oorzaak van een trage verkoop de slechte huizenmarkt.

Wij danken jou voor je uitmuntende bereikbaarheid, wat voor dag of tijd, je was altijd bereikbaar voor vragen van onze kant.

Je doorzettingsvermogen om de uiteindelijke verkoop met een buitenlandse koper door te laten gaan heeft heel veel tijd en energie van je gekost, bedankt voor de snelle afronding die beide partijen nodig hadden.

In de toekomst zullen we je zeker opnieuw benaderen voor een koop en/of verkoop van een woning."

Bron: Jasper en Anne

Damsterdiep 138B Groningen

Damsterdiep 138B, Groningen

"We willen je hierbij nogmaals heel hartelijk bedanken voor de geweldige hulp bij de verkoop van ons appartement in Groningen. Je stond altijd voor ons klaar en wanneer er iets gedaan moest worden, ook al was het laat op de avond of in het weekend, je pakte het meteen aan. Dankzij jouw instelling 'je moet het ijzer smeden als het heet is' ťn jouw enthousiasme is ons appartement binnen drie maanden verkocht. We hebben de gang van zaken van begin tot eind als enorm prettig ervaren, het had werkelijk niet beter gekund!"

Bron: Bert-Jan en Marieke.

Annerweg 5 Zuidlaren

Annerweg 5, Zuidlaren

"Ik heb de samenwerking met Diana Jacometti Makelaar als zeer prettig ervaren. Zowel bij de verkoop van mijn oude woning, Diana gaf belangrijke tips voor de presentatie van de woning, als bij de aankoop van mijn nieuwe huis. Hierin heeft ze veel initiatief genomen door een nieuw huis te zoeken en uiteindelijk aan te kopen.

Voor mij was het heel belangrijk dat zij meedacht. Vooral omdat ik er alleen voor stond.
Ik vind haar heel erg punctueel en accuraat. De samenwerking met haar is heel fijn verlopen."

Bron: Jose


Tienelsweg 18 te Zuidlaren

Tienelsweg 18 te Zuidlaren

"Na de drukte van verhuizing en klussen in onze nieuwe huis willen we je nogmaals bedanken voor je professionele houding en adequate begeleiding naar onze nieuwe woning. We hebben het prettig ervaren dat je met ons meeging naar de vele bezichtigingen, waarbij jij een assertieve gesprekspartner was naar de verkopende partij toe en ons belang niet uit het oog verloor. Dat jou bereikbaarheid in het weekend en in de avonduren doorgaat vonden wij ook zeer fijn. Zelfs nu je werkzaamheden officieel zijn beŽindigd voor ons, kunnen we je nog bellen."

"Gelukkig voor ons laat je je niet snel van de wijs brengen en houd je voet bij stuk, wat geresulteerd heeft in een, voor ons, gunstige aankoopprijs die wij wellicht niet hadden gekregen als we het zelf zouden doen. Niet alleen heb je ons geholpen met je vakkennis m.b.t. tot de woningen maar heb je ons ook geattendeerd op de randzaken bij onroerend goed zoals administratie, formulieren, afspraken e.d. waarbij we altijd op je terug konden vallen."

Bron: Kars en MariŽlle